Therese Knutsen
My Table settings

HAPPY NEW YEAR!

Published on: December 30, 2016 at: 15:25
0 comments

BORDDEKKING TIL NYTTÅRSAFTEN

IMG_2454 New Years Table setting

I år blir det kjærestemiddag her hos oss på nyttårsaften. For aller første gang er ingen av barna her til nyttårsmiddag. Vi skal kose oss med pinnekjøtt før vi tar feiringen videre hos venner senere på kvelden :-)

Borddekkingen er enkel, men jeg synes den passer til nyttårsfeiringen. Nedkjølte glass til drinken, furukvister, og levende lys. Serviettene blir også feststemte uten avansert bretting  ;) En tversover til han, og en lang kjole til henne :-) Alt som behøves er en tykk papirserviett, og litt silkebånd.

IMG_2469 New years Table setting

Ulike formater på serviset er fint, og under tallerkene ligger en linserviett som brukes til å beskytte finklærne under middagen.

IMG_2476 New Years table setting_edited-1

Lang cocktailkjole med silkebånd i midjen ;)

IMG_2502 New Years table setting

Drinken har fått en fin eplestjerne til pynt. Den stanses enkelt ut med en pepperkakeform.

Og som en liten snacks til velkomstdrinken passer det perfekt med honning og chilliristede nøtter med flaksalt. Farlig gode i følge venner som fikk teste de her i går :-)

IMG_2554 Sweet and spicy nuts

Til nøttene trenger du:

700g nøtter ( jeg bruker cashewnøtter, mandler, peanøtter og valnøtter)

1 dl sesamfrø

1 dl akasiahonning

Chiliflak etter smak

Maldonsalt

Slik gjør du:

Sett ovnen på 180 grader.

Varm opp honningen i en stekepanne, og hell i nøttene. Bland godt, og tilsett sesamfrø

Bred nøttene utover et stekebrett, dryss over chiliflak og salt, og stek i 15 minutter.

Spre nøttene utover bakepapir på rist, og avkjøl. Oppbevares i tett boks.

Håper dere har fått litt inspirasjon til nyttårsbordet :-)

Ha en gnistrende nyttårsfeiring alle sammen!

Therese

Share
0 comments
 
My Christmas

CHRISTMAS TABLE SETTING

Published on: December 22, 2016 at: 10:26
0 comments

GOD JUL

IMG_2232 Christmas table setting

Det aller meste er nå klart til en koselig julefering. I år blir julaften og første juledag feiret her hos oss sammen med foreldre, svigerforeldre, og søsken :-) Da koser jeg meg veldig med å pynte bordet selvfølgelig ;) Ikke med avansert serviettbretting, og store borddekorasjoner, men med enkel pynt fra naturen, og mye levende lys. Ikke noe nytt der altså ;), men en liten vri på serviettene i år. Jeg har faktisk tatt vare på tomme pappruller fra tørkerull og toalettpapir. De har jeg surret silkepapir rundt, og deretter surret serviettene utenpå. Et bånd i hver ende, og servietten er blitt en fin “karamell” på tallerkenen. :-)

IMG_2213 Christmas table setting 2016 2

Her har jeg brukt hvite linservietter, men store servietter i papir fungerer også helt supert. Velg farge og mønster som passer til resten av borddekkingen din. En enkel furukvist på hver kuvert gir julestemning til bordet sammen med kongler, granbar, og stjerneanis.

IMG_2234 Christmas table setting

Tips! Hold dekoren lav, slik at alle ser hverandre over bordet. Bruk noen av telysglassene som vase, og sett vaser og lys i større grupper utover bordet.

IMG_2073 Christmas table setting

Samme måte å lage til serviettene på her, men nå har jeg brukt papirserviett. En luletrepynt i messing skaper ekstra feststemning på kuverten. Her har jeg i tillegg lagt en linserviett under tallerkenen. Synes alltid at det er fint med to servietter når det dekkes til fest. En til å beskytte finklærne, og en ekstra til munnviken ;))

Tips! Tykke servietter gir finest fasong  om du bruker papir. Jeg har funnet fine på Staples i tykt papir som ser ut, og føles som tekstil. Disse har jeg brukt på bildet over. Brukte de også ved sønnens konfirmasjon i mai.

IMG_2018 Christmas table setting

Bruk gjerne servise i forskjellig materiale og fargenyanser på bordet.

IMG_2097 Christmas table setting

Og til slutt det lille ekstra til gjestene. Jeg fylte papprullene med hjemmelagde karameller før jeg knyttet igjen servietten :-) En liten spiselig gave, eller rett og slett en enkel dessert til kaffen.

Håper dere har fått noen tips til årets borddekkinger. Kun to dager igjen! :-D

Ha en riktig god jul alle sammen!

Therese

Share
0 comments
 
My Christmas

SIMPLE, NATURAL CHRISTMAS WRAPPING!

Published on: December 21, 2016 at: 10:51
0 comments

ENKEL JULEGAVEINNPAKKING

IMG_2327 Gift wrapping Christmas

Fortsatt et par småting som gjenstår før alle gavene er pakket inn, men de fleste er levert til venner og familie. De aller siste blir overlevert på vår årlige julegrøt her hos oss på lillejulaften :-)

Jeg samler gavepapir, bånd og pakkepynt hele året, og jeg har mange esker å plukke fra når gaver skal pakkes inn. Likevel blir det alltid noe nytt til jul;) Ikke noe av det er kostbart eller avansert, men det trenger det jo heller ikke være synes jeg.

Papiret fant jeg hos Granit, og er skogsgrønt, med en fin vokset overflate. Passer fint til mitt favoritt-tema i julen, nemlig dempede farger og naturmaterialer. Gaveposen i naturfarget papir fant jeg faktisk hos Clas Ohlson

IMG_2327 Gift wrapping Christmas_edited-1

Jeg liker kontrasten mellom silkebånd, tvinnet naturbånd, og furugrener fra skogen.  Til og fra lappene fant jeg hos Panduro. Silkebånd fra Granit, og naturbåndet hos Søstrene Grene.

Tips! Lag disse til og fra lappene enkelt selv ved å klippe ut ønsket størrelse i kartong, og lag hull med en hullemaskin. Då får du akkurat den fasongen og fargen du ønsker!

IMG_2277 Gift wrapping Christmas 7

God Jul stempelet har jeg hatt i mange år, og det bruker jeg både på til og fra lapper, og direkte på gavepapiret.

Tips! Pynt gavene med pynt som senere kan henges på juletreet :)

Håper du har fått litt inspirasjon til julegaveinnpakkingen!

// Colors and materials from nature are my favorite when it`s time to wrap up the last Christmas gifts :-), and I love the contrast between the silk ribbons  and the pine from the woods. Affordable and easy to do.

Tips! Decorate the presents with Christmas ornaments. A Perfect little extra gift to put on the Christmas tree!

Therese

Share
0 comments
 
My Christmas

CHRISTMAS COCKTAIL

Published on: December 20, 2016 at: 11:00
0 comments

JULECOCKTAIL AV EPLEGLØGG

IMG_1950 Christmas coctail

Varm julekrydret eplegløgg er for lengst blitt en tradisjon her hos oss i desember, både med og uten bobler i ;-)

Nytt av året er å kjøle ned gløggen, og deretter lage en frisk  og sprudlende julecocktail.

Ingen nye ingredienser eller fremgangsmåte altså, bare en ørliten vri ;-)

IMG_1897 Eplegløgg

Gløggen lager du enkelt ved å ha alle ingrediensene i en panne og la det småputre i ca. 10 minutter. Sil og server.

IMG_1884 Eplegløgg Cocktail

Tips! Lag dobbel porsjon gløgg, kjøl deretter ned halvparten til bruk i cocktail senere :-).

IMG_1951 Christmas coctail

1/3 iskald gløgg i et cocktailglass, toppes med Prosecco = Herlig julecocktail :-)

Enjoy!

Therese

Share
0 comments
 
My Christmas

CHRISTMAS VIBES

Published on: December 19, 2016 at: 22:20
0 comments

JULESTEMNING

IMG_1747 Christmas decorations_edited-1

Siste uken før jul allerede! Julestemningen er det ikke noe å si på…, inne i hvert fall :-)

Drømmer jo om hvit jul ute selvfølgelig, men det ser nok mørkt ut…

Uansett…, det meste av juleforberedelsene er i rute her hjemme, og i helgen har jeg vært en snartur i Oslo og fått påfyll og gode juleklemmer fra venninner der

IMG_1799 Christmas decorations_edited-2

Julepynten er som den pleier.., grener fra skogen, kongler, svibler, levende lys, og juleduftende krydder. Snitt-amaryllis har også i år fått plass på bordet.

Tips! Ønsker du (som meg) å beholde amaryllisen lengst mulig i knopp, så sett de kjølig om natten, og gi de lite vann i vasen ;)

IMG_1754 Christmas decorations_edited-1

Ikke så mye glitter og nisser hos oss, men stjerner skaper fin julestemning synes jeg. Ikke alle henger i vinduene, noen plasseres i en hylle, eller på tv-benken som her.

IMG_1738 Christmas decorations_edited-1

Telyseglass med små furukvister, kongler i boller og lysestaker. Superenkelt og dekorativt, ikke sant?

IMG_1875 Eplegløgg

Ingenting kan vel måle seg med duften av krydret eplegløgg, og hjemmelagde pepperkaker.:)

Tips! Jeg henger ofte noen pepperkakestjerner på juletreet også jeg, fordi det lukter så godt jul av de.

IMG_1642 Christmas Rocky Road

Årets nye tilskudd i godisboksene er Rocky Road med lakris og pepperkakebiter. Mmm! Supert å gi bort er det også. Oppskriften finner du HER!

IMG_1831 Christmas decorations

Enkel pynt fra naturen og levende lys på sofabordet ved peisen.

Juletreet ble også pyntet i helgen. Rakk ikke å ta bilder av det på lørdag, og søndag var det første fly til Oslo, men skal prøve i dagslys i morgen :-) Siste par årene har vi valgt norsk gran fremfor edelgran, og vi er veldig fornøyd med det! Det lukter jo gran helt ned i kjelleren :-)

Har noen små nye borddekkingsideer jeg gjerne vil dele med dere denne uken, og kanskje litt inspirasjon til gaveinnpakking også. Skal i hvert fall kose meg med å pakke inn de siste julegavene i morgen, så får vi se.

Ha en fortsatt koselig førjulstid alle sammen!

// Christmas is only days away, and the Christmas spirit is absolutely present! The decorations are almost done, the gifts are ready to be wrapped, and the sweets and Christmas coockies are all finished :-) It`s the most wonderful time of the year, right? :-)

Some easy table setting ideas, and some gift wrapping inspiration coming up this week if you need some ;) Soon, Christmas eve is here! Wohoo! //

Therese

Share
0 comments
 
My Christmas

CHRISTMAS SWEETS

Published on: December 14, 2016 at: 21:56
0 comments

SØTE JULEGAVER

IMG_1625 Christmas Rocky Road

Spiselige gaver er så fint å gi bort synes jeg :-) I mange år har hjemmelagde Biscotti, og Karameller vært tradisjon å gi bort her hos oss.

I år ønsket jeg å teste ut en ny søt julegave som jeg så i matmagasinet Donna Hay`s juleutgave. (Et superinspirerende og vakkert magasin forresten! Finnes i større Narvesen kiosker)

Det ble storsuksess her hjemme!!! Må nok låse inn disse tror jeg ;-)

CHRISTMAS ROCKY ROAD:

IMG_1600 Christmas Rocky Road_edited-1

Dette trenger du:

800 g melkesjokolade, smeltet

2 ss solsikkeolje

100 g Saltstenger, i biter

200 g lakris (jeg bruker RJ`s lakris), i små biter

160 g pepperkaker, i biter

150 g mini-marshmallows

Smelt sjokoladen over vannbad. Rør inn oljen. Sett til side ca.150 av den smeltede sjokoladen.

Bland inn saltstenger, lakris, pepperkaker og marshmallows i sjokoladen,

Hell blandingen i en bakepapirkledd form på 20x30cm.

Hell over resten av sjokoladen, og sett i kjøleskap i noen timer/over natten.

IMG_1634 Christmas Rocky Road

Spar noen (mange) biter til deg selv og familien, og vær raus med resten ;-) Dette blir garantert godt mottatt.

Tips! Jeg tar vare på bokser til duftlys og lignende gjennom året. Perfekt til små søte julegaver.

IMG_1672Peanøttkarameller_edited-1

Karamellene mine har også i år fått en ny smaksvariant…, salte peanøtter. Dette var datterens ønske, og en veldig god ide! Mmm!

Se oppskrift og andre smaksvarianter HER.

Pakk karamellene i en cellofanpose, eller en fin liten boks.

IMG_1684 Peanøttkarameller_edited-1Images: Therese Knutsen

Ha en fin førjulstid alle sammen!

// Sweet Christmas gifts are always a good idea ;-) I always make cookies and caramels for my family and friends for Chritmas. This year I tried a new treat as well…, Christmas Rocky Road. Found the recipe in a favorite Food Magazine, “Donna Hay“, and this was a huge hit! :-) //

Therese

Share
0 comments
 
My Recipes

HEAVEN IN A BOWL

Published on: October 3, 2016 at: 20:53
0 comments

SPAGHETTI MED CHILI OG HVITLØKSMARINERTE SCAMPI

IMG_0474_BYTHERESEKNUTSENNO_edited-1

Himmelsk spaghetti på en mandag…, oh yes! :-) Til lovord og applaus fra femtenåringen i huset, ble det i dag servert rykende varm spaghetti med chilli og hvitløksmarinerte scampi igjen. Flere ønsket nemlig oppskrift på denne superenkle og smakfulle pastaretten. Passer like godt som hverdagsmat, som til helgens hyggelige vennemiddager. :-)

Dette trenger du til 4 personer:

ca. 600 gram scampi uten skall.

Marinade:

1 dl god olivenolje

1 hel chili (med frø om du liker det hot)

3 fedd hvitløk

1 stor ss. honning

Dette blander jeg med minihakkeren til stavmikseren min.

Hell marinaden i en pose og vend inn rekene. Lukk posen, og la rekene marinere til resten av retten er nesten ferdig. Har du god tid, så la gjerne rekene marinere i 1-2 timer eller over natten i kjøleskap.

IMG_0474_BYTHERESEKNUTSEN

Dette trenger du også:

1 pakke fullkornspaghetti

300 g. cherrytomater delt i to

En stor håndfull frisk basilikum

1 fedd hvitløk finhakket

salt og pepper

1 frisk chili finhakket

1 dl god olivenolje

1 dl hvitvin (kan sløyfes)

Fersk parmesan i mengder ;)

IMG_0491_BYTHERESEKNUTSENNO

Ha olivenolje, chili, hvitvin, hvitløk og halvparten av basilikumen i en panne.  La dette koke noen minutter. Senk varmen, og ha i tomatene. La oljeblandingen godgjøre seg uten å koke til pastaen er klar.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Noen minutter før pastaen er klar, steker du rekene til de er gylne.

Sil av pastavannet, og bland den gode oljeblandingen inn i pastaen. Vend inn rekene til slutt.

Ved servering drysser du over mer frisk basilikum, og mengder med god parmesan…, Mmmm!

En sikker vinner på middagsbordet her i hvert fall!  :-)

Enjoy!

Therese

Share
0 comments
 
My Home

GOD DESIGN ER MER ENN DET DU SER

Published on: October 2, 2016 at: 21:47
0 comments

IMG_0340Ikea2

God design er mer enn det du ser!

Dette er Ikeas katalogtema denne høsten, og på deres spørsmål om hva god design betyr for meg, ble deres eget katalogtema det beste svaret :-)

God design for meg er nettopp det! “Mer enn det du ser”

 Både i jobben som interiørdesigner, og her hjemme hos meg selv, er funksjonalitet og skreddersydde løsninger i fokus. Balansen mellom det visuelle, og det praktiske er viktig når møbler og interiør skal velges ut. Jeg liker spesielt godt møbler som kan brukes på flere ulike måter, og som booster kreativiteten litt ekstra.

I hele huset har vi benyttet Ikeas oppbevaringsmoduler på ulike måter. Innebygd i veggen på kjøkken og stue, som funksjonell sittebenk i vinduet ved spisebordet, og som skreddersydde garderobeløsninger.

IMG_0110red

En av høstens nyheter hos Ikea er brettbordet i metall, som er en del av deres Limited edition serie “SVÄRTAN” 

“Med mønstre fra bylandskap inviterer SVÄRTAN-kolleksjonen oss til å utforske en side av India uten de sterke fargene som de fleste av oss forbinder med dette vakre landet. Kolleksjonen, som er utviklet i samarbeid med den svenske tekstildesigneren Martin Bergström og indiske motestudenter, består av sengetøy, tekstiler, papirprodukter, tepper, skåler, glasstøy og metallprodukter i svart, hvitt og grått.” Hele denne kolleksjonen passer inn hos meg ;-)

Bordet er akkurat det jeg trenger nå, et lett avlastningsbord ved sittebenken som enkelt foldes sammen når kaffepausen er over, og som også kan brukes til flere ting ;)

IMG_0427red

Brettet blir fin dekor på veggen…,

2

..og understellet blir et flott bokstativ til mine mange interiørbøker når det settes på høykant. Da kommer de vakre, og inspirerende bildene frem på en helt annen måte. Smart ikke sant?

IMG_0355red

Gleder meg til å sitte her med en god bok når høstregnet trommer på vinduet.

Skapene under seteputen er fra Ikeas mange kjøkkenmoduler. Super oppbevaring til kokebøker og magasiner. :)  Et skreddersydd møbel med flere funksjoner.

De fleste av våre oppbevaringsløsninger her hjemme er laget på samme måte. Flere av modulene har vi tatt med fra tidligere boliger, men satt sammen på nye måter. Bra for både miljøet og lommeboken ;) Et godt eksempel på at god design er mer enn det du ser.

IMG_0136red// Foto: Therese Knutsen//

 Ikea har også et par andre smarte nyheter som jeg synes dere bør ta en nærmere titt på! Deres nye multifunksjonelle “Knotten” , og den praktiske “Vallentuna”

Ha en fin søndagskveld, og en strålende ukestart i morgen! :-)

Therese

Share
0 comments
 
My Recipes

CHICKEN SALAD WITH SWEET POTATO CHIPS

Published on: August 23, 2016 at: 13:44
0 comments

NY SALATFAVORITT MED SPRØ SØTPOTETCHIPS

Kyllingsalat med søtpotetchips

Etter en koselig lunchdate med bloggkollegaer i Oslo i forrige uke, kom jeg hjem med en ny salatfavoritt :-)

Et par dager etterpå måtte jeg lage min egen lille vri på denne, og den falt virkelig i smak her hjemme! Bildet over la jeg ut på Instagram samme kveld, og flere av mine fine følgere ønsket oppskriften :-)

Derfor…, her er min variant av Homan Bistro`s kyllingsalat:

Til 2 personer:

2 kyllingfileter

1 søtpotet

1 pose baby leaf blanding

4 skiver bacon

1/2 mango

10 cherrytomater

KYLLINGMARINADE:

3 ss olje

2 ss frisk timian finhakket

Chiliflakes (så mye du tør ;) )

2 fedd hvitløk finhakket

Bland alt i en brødpose og tilsett kyllingfiletene. Marineres en times tid.

DRESSING:

2 ss Hellmanns majones

2 ss lettrømme

Saften av 1/2 lime

1 ts chipotle chilipulver ( kan erstattes med chiliflakes og røkt paprikapulver)

1 klype salt

1/2 ts hvitløkspulver

1/2 ts løkpulver

Bland alle ingrediensene, og sett dressingen kaldt til resten er klart til servering.

RØDVINSGLAZE:

2 dl kraftig rødvin

2 ts. akasiehonning

Hell vin og honning i en liten panne, og kok på middels varme til væsken er redusert til ca. 3 ss tykk glaze.

Untitled - 1

SLIK GJØR DU:

Sett på stekeovnen. Legg kyllingfiletene i marinaden. Lag dressingen, og sett denne kaldt.

Fortsett med søtpotetchipsen. Her har jeg to fremgangsmåter!

Har du tid, så vil jeg absolutt anbefale første metode, men om tiden er litt knappere, benytt metode 2 :-)

Metode 1:

Skrell søtpoteten, ( eller la skalle være på) og bruk en mandolin eller ostehøvel til å lage tynne skiver.

Legg skivene på en bakepapirkledd bakeplate, strø over litt maldonsalt, og stek på 90 grader varmluft i 2,2- 3 timer. Snu gjerne på skivene underveis.

Metode 2:

Dypp skivene i litt olje, og legg de på en bakepapirkledd bakeplate. Strø over litt maldonsalt, og stek på 200 grader varmluft i ca.40 minutter. Snu skivene litt underveis.

Søtpotetchipsen avkjøles på et tørkepapir, og serveres så fort de er avkjølt.

Stek kyllingfiletene et par minutter på hver side, og pensle på rødvinsglazen før de gjennomstekes på lavere varme. Snu filetene underveis og pensle med glaze.

Stek baconskivene sprø i en liten stekepanne, og la de hvile på et tørkepapir før servering.

Gi resten av glazen et oppkok, og la det koke i ca.1 minutt. Like før servering pensles dette på toppen av filetene.

Del tomatene i to, skrell og del opp mangoen i tynne skiver.

Fordel salatblandingen på to tallerkner, og tilsett tomater og mangoskiver.

Ved servering skjæres kyllingen i skiver og legges på toppen av salaten sammen med baconskiver og sprø søtpotetchips.

Ha ønsket mengde dressing over til slutt, og…

IMG_9158 Kyllingsalat med søtpotetchips// Images: Iphone Pictures by Therese Knutsen //

NYT!! :-)

Therese

Share
0 comments
 
My Outdoor Inspiration

VINN EN GRØNN LUNGE VERDT 20000,-

Published on: June 13, 2016 at: 10:11
0 comments

KONKURRANSE HOS PLANTASJEN!

Garden design by Therese Knutsen

Det gjennomføres nå en konkurranse hos Plantasjen, der du kan nominere triste og grå uteplasser til å få en grønn makeover! 

Del et bilde av den triste uteplassen du vil oppgradere på Facebook eller Instagram! Plantasjen velger deretter ut noen vinnere som de planter og pynter opp hos over natten.

Mer om denne spennende konkurransen lenger ned! :-)

Som interiør og hagedesigner får jeg stadig flere forespørsler fra personer som ønsker hjelp til å skape grønne og frodige uterom.

Vi bor tettere og tettere. Over fire millioner nordmenn bor i byer og tettsteder hvor omgivelsene er harde og grå. Av alle de grønne områdene som fantes i byer og tettsteder på 1950-tallet, finnes det i dag bare mellom 20 og 30 prosent igjen.

Også private hager og uteplasser har blitt mindre enn tidligere, i og med at boligene bygges så tett. Da er det viktig å finne gode løsninger som skaper behagelige, grønne oaser også på liten plass! Grønne lunger som innbyr til avslapping, samvær og ro.

Untitled - 3RED

Over ser dere et typisk uterom i et rekkehusområde. En ganske liten uteplass, få grønne vekster, og veldig tett på naboene. Her ble utfordringen min å skape en mer privat og frodig hage.

Kopi av DSCN5911-001

Dette ble resultatet. :-) Et usjenert uterom, som ved hjelp av grønne busker og ulike vekster har blitt en deilig grønn lunge i et tettbygd boligfelt.

IMG_5905

Grønne områder er viktige for både fysisk aktivitet og psykisk helse (Bioforsk-rapport 2006). Undersøkelser viser også at grønne skolegårder
reduserer mobbing, vold og uro blant elevene, samt stimulerer til trivsel, motivasjon og
læring.

Grøntområder er generelt svært viktig for barns utvikling. Også de voksne har stort utbytte av å kunne finne ro i grønne, levende omgivelser.  Et sted man kan hente energi og påfyll i en hektisk hverdag.

IMG_5931

Det er med andre ord et klart behov for flere grønne lunger i landet vårt, både i det offentlige rom, og i private hager/boligfelt.

Plantasjen ønsker å slå et slag for nettopp dette. Derfor skal de utover våren både opplyse om og inspirere til hva man selv kan gjøre, i tillegg til at de vil bidra med det de kan best: blomster, beplantning, og det å skape vakre og inspirerende utemiljø, i tiltaket de har kalt «Grønne Lunger». Les mer om dette HER

IMG_5903-001

Konkurransen!:

Ukens tema hos Plantasjen er: HAGE

1. Ta et bilde av din hage eller en uteplass som trenger en oppfriskning, og som kan bli til glede for deg og andre. Del bildet på Instagram eller Facebook og fortell hvorfor nettopp dette stedet fortjener en grønn lunge.
2. Tag bildet med #grønnelunger, og gjerne geotag hvor i landet det er. Eks «Fagernes, Valdres», «Bryggen, Bergen» eller «Grünerløkka, Oslo».
3. Få venner og bekjente til å gjøre det samme, så kan det være deres forslag som vinner en grønn lunge fra Plantasjen til en verdi av 20000,-

Ukesvinnere kåres av Plantasjen søndag samme uke.

IMG_5933// Hagedesign og foto: Therese Knutsen //

Lykke til :-)

Neste uke er det PARK som er tema. Delta gjerne da også, om du har et parkområde i ditt nærmiljø som også har behov for en grønn lunge :-)

Ha en strålende dag alle sammen!

Therese

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Share
0 comments