Therese Knutsen

Om meg

Share
Published on: January 17, 2015 at: 00:51

Hei, velkommen!

Her ønsker jeg å dele inspirasjon, ideer og interiørdesign med så mange som mulig, både fra eget og fra andres hjem. Etter å ha drevet eget firma innen interiør- og hagedesign i 10 år har jeg mange erfaringer, tips og råd som jeg håper vil være nyttige.

Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør, og har alltid som mål å skape særpreg, atmosfære, og funksjonelle miljøer. Elsker skreddersydde løsninger, og setter ofte i gang egen produksjon av møbler og interiørelementer når markedet ikke har det jeg ønsker til mine prosjekter. Jeg arbeider både for privatpersoner og med offentlige miljøer. Hytter, eneboliger, leiligheter, feriehus, salonger, eventlokaler, kontorer, og private hager.

Skiftende årstider, vær og natur er viktige inspirasjonskilder for meg, og jeg har nylig flyttet hjem til fjord og fjell på Sunnmøre, etter 12 år i Oslo. Allikevel er reiser og storbypuls fortsatt viktig for den kreative balansen. Da er det fint at oppdragene mine er spredt rundt om i hele landet.

I tillegg til den store interiørinteressen, bruker jeg mye tid på matlaging, styling og fotografering, noe jeg også vil dele her innimellom.

Ønsker du hjelp til design og innredning i hage, bolig eller offentlig miljø, så send meg gjerne en mail.

design@thereseknutsen.no

Therese