Therese Knutsen
My Christmas

BISCOTTI

Published on: November 18, 2012 at: 00:39
0 comments
Å tjuvstarte med julebaksten på en regntung søndag er vel ikke helt feil….
Spesielt når man skal bort på middag og gjerne vil ha med en liten oppmerksomhet.
Disse kakene blir alltid godt mottatt, med deilig smak av mandel, kanel og nøtter :)
OPPSKRIFT:
Ca. 50 stk.
2,5 dl. hvetemel
1,5 dl. sukker
100 g. valnøtter
100 g. mandler
0,5 ts. kardemomme
1 ts. kanel
2 egg
2 ss Amaretto likør
1 ts. bakepulver
(Mandler og valnøtter kan byttes ut med pistasjnøtter)
Mel, sukker, bakepulver, kanel, kardemomme og nøtter blandes i en bolle.
Lag en grop, ha i egg og likør.
Jobb deigen sammen.
Form til en tykk pølse og legg på en papirkledd bakeplate.
Stek ved 180 grader i 30 min.
Ta ut og avkjøl noe.
Skru ned ovnen til 140 grader.
Skjær i skiver.
Stek skivene 10 min på hver side og avkjøl på rist.
Share

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.