Therese Knutsen
My Christmas

COZY CHRISTMAS FAVORITES

Published on: December 11, 2015 at: 13:00
0 comments

FROM ELLOS

Lysbilde61 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Det nærmer seg jul med stormskritt nå, og dagene flyr avgårde! Vi prøver å få tid til så mange som mulig av de koselige juleforberedelsene og tradisjonene her hjemme, og huset begynner å få den rette julestemningen. Likevel er det noe som gjenstår både når det gjelder julegaver og julepynt. Da er det så supert at nettbutikken Ellos finnes synes jeg :-) De har så mye fint! Veldig behagelig å kunne sitte foran peisen hjemme og plukke ut julepynt, interiør og julegaver uten å måtte stresse rundt i overfylte butikker!

Jeg har plukket ut noen favoritter som ville passe perfekt her hos oss for å heve julestemningen ytterligere. Både praktiske og fine møbler, myke tekstiler og vakre interiørdetaljer. Klikk på nummerne under bildene for mer informasjon om produktene :-)

En juledrøm! Skulle gjerne hatt flere friske graner i stuen i julen…, min egen lille skog ;-) Tenk så stemningsfullt, og så godt som det ville lukte da…! Kunne pyntet bare det ene, og kun hatt lys på de andre ;-) En drøm!

Lysbilde79 / 10 11 / 12 13 / 14 /

Stjerner er selve symbolet på jul for meg, og jeg bruker de overalt i huset hele desember. Vi trenger virkelig flere sofabord, og et par barkrakker i tre ville være praktisk ved kjøkkenøyen vår.

Tips! Papirstjernene trenger ikke å bare henge i vinduet…, heng flere over spisebordet, eller dropp ledningen og sett de i grupper på en hylle. Vakkert!

IMG_9719bythereseknutsenjulen2015frontside

Stuen vår nå i adventstiden. Drømmer om noen fine lyshus i gull her på bordet til jul ;-)

Ellos15 / 16171819

Blomster og levende lys skaper magisk stemning synes jeg, og jeg får aldri nok lykter og lysestaker ;-) Hos Ellos fant jeg så mange nydelige lykter i gull, og lysestaker med varmt lys gjennom tykt farget glass. Vegglysestaken nede til venstre er jo også helt fantastisk, ikke sant? Skriver den på ønskelisten med en gang.

Tips! Invester i interiørdetaljer som fungerer i hjemmet ditt hele året. En glassklokke blir fin julepynt om den fylles med julekuler, mose, kongler, eller kanskje en liten hjort. Og, legger du noen nellikspiker rundt telyset i lysestaken, så dufter det jul med en gang du tenner det ;)

IMG_9525bythereseknutsenjulen2015red

Lysbilde920 / 21 / 22 23 / 24 2526

Jeg pleier alltid å ordne litt ekstra på soverommet også til jul. Det er så hyggelig å våkne til julestjerner, svibler i en vase, og å sette føttene ned på deilig myk sauefell ved sengen.

I år er det faktisk flere ting som trengs for å komme i mål her, men hos Ellos har jeg funnet flere av disse! Både nye leselamper, lekkert sengetøy, helfigurspeil, og deilig mykt saueskinn skal klikkes hjem før jul. Blir jo ikke enklere å shoppe da…, i sofaen, med appelsingløgg i koppen og julemusikk i bakgrunnen.

Ta turen innom Ellos du også! Da finner du garantert både julepynten, julegavene og de flotteste festklærne. Alt på ett sted!

Ha en fortsatt koselig førjulstid alle sammen! Beste tiden på året uten tvil! :-) Og du…, husk å stemme på Vixen da! ;)

// Some favorites from the webshop Ellos this fabulous Friday! Easiest way to get the presents, decorations and the sparkling party outfits done, without having to battle your way trough the crowded malls. //

Therese

Share

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.