Therese Knutsen
My Christmas

HAPPY NEW YEAR…,

Published on: December 30, 2015 at: 17:45
4 comments

…GODT NYTT ÅR!

IMG_8758Nyttår

I dag har jeg brukt mesteparten av dagen på kjøkkenet, og ved spisebordet :-) Morgendagens borddekking er klar, og jeg har testet ut både desserten, og pestosnurrene som vil bli servert når gjestene kommer.

Tips! Bland serviser når du dekker bordet. Her har jeg mixet mitt hvite blanke porselensservise, med sorte matte tretallerkener.

IMG_8755Nyttår

Forretten blir pestospinner laget av butterdeig og hjemmelaget basilikumpesto. Til disse serverer jeg en liten stjerneskål med  parmesankrem til hver kuvert. Pestopinnene er basert på denne enkle oppskriften, men jeg valgte å ikke lage juletreform siden det nå er nyttårsaften :-) Rett før servering tar jeg på litt ekstra pesto, og litt maldonsalt på pinnene.

Tips!Parmesankrem er superenkel:

Like deler pisket fløte, og Creme Fraiche blandes. Smak til med finrevet parmesan, salt og pepper, samt en skvis sitronsaft.

IMG_8745Nyttår

Tips! Ønsker du en enda raskere måte å lage disse på, så kan du bruke ferdig pesto på glass, men den hjemmelagde er virkelig verdt å bruke 10 miutter på å lage ;)

IMG_8764Nyttår

Når gjestene kommer blir det bobler i stettglassene, og mine nye fantastiske krystallglass får være både dekor og vannglass på bordet.

IMG_8771Nyttår

Som flere ganger tidligere er stjernene hovedtema på nyttårsbordet. :-) Små gullstjerner, og pynten på serviettene er akkurat passe dekor synes jeg. I tillegg skaper jo de levende lysene alltid fin stemning på bordet..

IMG_8776nYTTÅT

IMG_8791Nyttår

Linserviettene har denne gangen fått en liten grankvist, og en juletrepynt i gull som dekor.

Tips! Linserviettene fant jeg hos Kremmerhuset rett før jul. De er helt kritthvite, og veldig myke. Kun 39,- pr. stykk. Ett kupp spør du meg!

IMG_8794Nyttår

IMG_8825Nyttår

Desserten i år er en av mine absolutte favoritter! Oppskriften kommer litt senere i kveld, men jeg lover at du rekker å få den ferdig til i morgen likevel ;-)

Er dere også i gang med forberedelsene til morgendagen?

Stay tuned for oppskrift på nyttårsdesserten…, skal bare spise middag først ;)

Therese

Share

Comments (4)

 1. Charlotte

  Du er så flink, jeg blir virkelig inspirert av deg! Forresten hvor er den svarte med gull på pute fra..? :)

  1. Så hyggelig å høre Charlotte :-) Blir såååå glad!
   Putetrekket fant jeg hos Princess før jul.

   Ha en strålende helg :-)
   Klem Therese

 2. Anonymous

  Hei :)
  Hvor er gullbestikket ditt fra??

  1. Anonymous

   Hei,
   Gullbestikket er fra Zara Home. :)
   Therese

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.