Therese Knutsen
My Interior inspiration

LEKKERT BOLIGPROSJEKT I ÅLESUND!

Published on: April 26, 2016 at: 12:58
0 comments

EKSKLUSIVE FUNKISBOLIGER I RØDSETHAGEN

IMG_9733Nordbohus 6

Sitter i vindusposten og drømmer meg bort i dag! :-) Midt i renoveringskaoset her hjemme, må jeg innrømme at det frister veldig å bare få nøkkelen i hånden til en ny, lekker, og gjennomgående eksklusiv bolig like i nærheten… :-) Rett før helgen deltok jeg på prelansering av et flott boligprosjekt som Nordbohus her i Ålesund er i gang med.

Det må være en drøm å flytte inn et så gjennomført boligfelt! Alle husene er avstemt i forhold til hverandre både stilmessig og fargemessig. Jeg er opptatt av kontraster både i arkitektur/eksteriør og i interiør, og nettopp dette synes jeg dette boligfeltet har. Den smale bordkledningen liker jeg veldig godt! Tidsriktig, og en fin kontrast til de glatte overflatene i lys betong. Naturfarger og sort treverk fremhever de grønne uteområdene, komplementerer den stramme arkitekturen, og skaper en fin helhet i hele nabolaget.

Rodsethagen_eksterior_cam3R

Rodsethagen_eksterior_cam4R

De skjermede takterrassene her inspirerer meg! En veldig god løsning i et større byggefelt hvor det alltid er en utfordring med innsyn fra naboer. En stor bonus er at plasseringen av terrassene også skjermer mot vind og vær. :-)

uten navn3

Det er lett å se at planløsningene er nøye gjennomtenkt i boligene i Rødsethagen. De sosiale sonene er plassert i boligenes øverste etasje, med direkte utgang til terrassen. Rommene er store, lyse, og fleksible, og det er så flott å se at kjøkkenet har fått høy prioritet og god plass. Kjøkkenet er jo blitt et viktig samlingspunkt i en hektisk hverdag, og jeg opplever at de aller fleste ønsker åpne kjøkkenløsninger integrert i husets oppholdssone. Dette stiller igjen høyere krav til utseende og variasjonsmuligheter, når innredningen også blir et møbel i rommet. De stilrene modellene til HTH kjøkken er et godt valg til disse husene, og her har man i tillegg mange muligheter til å skreddersy sin egen personlige løsning. :-)

Tips! Våg å tenke annerledes! Hva med å mikse ulike materialer og/eller farger på samme innredningen…? Da får man et kjøkken med karakter, og et personlig preg på rommet.

At soverommene er plassert i underetasjen sammen med et praktisk vaskerom og bod gir god logistikk i boligene. Det er kort vei fra vaskerom til garderober, og i tillegg har vaskerommet egen inngang på bakkeplan. Superpraktisk, ikke sant? :) Det er også mulighet for ekstra oppholdsrom eller soverom her, ved behov. At en bolig er fleksibel, og kan endre funksjon etter beboernes livssituasjon gjennom årene synes jeg er veldig viktig.

Rodsethagen_interior28

Rodsethagen_interior3

Lyse glatte vegger skaper god romfølelse, understreker de rene linjene i husene, og er samtidig et fint utgangspunkt om man ønsker å leke med tapet, fargenyanser og overflatebehandlinger.

Som interiørdesigner prøver jeg alltid å skape et uttrykk som gjenspeiler menneskene som bor i en bolig, og i disse husene er det mange muligheter til å sette sitt preg på interiøret om de ønsker det. Samtidig er de opprinnelige valgene her både stilrene, behagelige og praktiske. Gulv i laminat er en veldig praktisk løsning, både med tanke på vedlikehold og slitasje. Spesielt for familier med små barn og dyr er dette optimalt!

Nordbohus har valgt kvalitet i alle ledd, og det er så godt å se! Dette opplever jeg er unntaket snarere enn regelen når det gjelder nybygg om dagen.

uten navn2

Rødsethagen vil bli et kjempeflott byggefelt! Hadde det vært i år vi flyttet tilbake hit, etter mange år i Oslo, så hadde vi nok vært veldig interessert i dette prosjektet!! ;-) Vil du vite flere detaljer om prosjektet, finner du det HER.

Ha en strålende dag alle sammen!

Therese

Share

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.