Therese Knutsen
My Interior inspiration

STYLING @ANDTRADITION

Published on: December 9, 2015 at: 16:29
0 comments

//Reise og opphold ifbm eventet ble dekket av &Tradition og Normann Copenhagen.//

NorwegianBloggers_InTheVillage_LOWRES_008red

I forrige uke var jeg så heldig å bli invitert til København for å besøke &Tradition, og Normann Copenhagen.  Første stopp var &Tradition`s showroom “The Village” som liger idyllisk plassert på Papirøen. Navnet The Village har lokalet fått, fordi arkitektkontoret Norm Architects har delt opp den store hallen med hvite kubistiske rom. Rommene brukes til å vise frem deres produkter, samt til møterom, kjøkken og lager. Spennende og inspirerende med de minimalistiske kontrastene til de gamle murveggene og det fantastiske taket! I disse lokalene fikk vi, 8 norske interiørbloggere i oppgave å style et miljø med deres møbler. Kjempegøy utfordring! Over ser dere min og Nina (Stylizimo) sin styling. Vi har brukt de flotte In Between møblene i røkt eik, sammen med det nydelige teppet til designerne i “All the way to Paris” og  lampeklassikeren “Flower Pot” av Verner Panton.

IMG_1757r

In Between møblene i sort eik. Nydelige de også. Her spiste vi deilig lunch, og vi fikk til og med høre historier om Arne Jacobsen fra hans barnebarn Tobias Jacobsen. Må vel si at vi alle ble litt starstruck da ;)

081215_01

Elisabeth (Elisabeth Heier) Og Edina (Nordic Leaves) brukte den flotte serien Fly Sofa, Fly Table og Fly Chair i sin fine styling. Lampen Mass Light tegnet av Norm Architects er virkelig prikken over i`en.

IMG_1714red

Her kan man tydelig se rommene som er bygget i den store hallen. Minner om en liten landsby :-)

Midt i denne “landsbyen” var der et lite “torg” Her ser dere den fantastiske lampen som er midtpunktet på “torget” Til å miste pusten av!

NorwegianBloggers_InTheVillage_LOWRES_001

Linda (Hviit), og Henriette (Designlykke) stylet et lekkert miljø under trappen. Trappen i seg selv er jo kunst:) De har benyttet Arne Jacobsens sofa Mayor, i en fantastisk okergul fløyel. Denne fargen ser vi nok mye mer av fremover tror jeg. Lekker både til sort, og til jordfarger.

IMG_1702redr

Helt forelsket i de industrielle trappene innerst i showroomet. Trappen førte opp til kontordelen i bygget. Til høyre i bildet ser dere en nyhet hos &Tradition, nemlig store papirlamper.

IMG_1713rd

Igjen et bilde av den klassiske Mayor sofaen som ble tegnet allerede i 1939, og som &Tradition satte i produksjon i 2013. Liker så godt de myke formene! Foran står bordet Palette Table av Jaime Hayon.

NorwegianBloggers_InTheVillage_LOWRES_010

Solveig (Nib) sin styling i lette sommerlige farger.

IMG_1702red

Disse marmorpendlene fra Studio Vit har stått på min ønskeliste en stund :)

NorwegianBloggers_InTheVillage_LOWRES_004// Styling Images: Andreas Mikkel Hansen, Other Pictures: Therese Knutsen //

Siste styling er av Katarina (Only Deco Love). Lekre blå detaljer!

En dag med påfyll, inspirasjon og morsom stylingutfordring! Nå blir det spennende å se hvem dommerne (All the way from Paris) velger som vinner. Vinnerne er så heldige å få en stol fra &Tradition. Ikke verst! :)

Håper dere også har fått litt inspirasjon, og kanskje noen nye møbelfavoritter også?

Ha en strålende onsdag alle sammen!

// From last weeks visit at &Tradition showroom in Copenhagen! An inspiration boost! :) //

Therese

 

Share

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.