Therese Knutsen
My Christmas

TUESDAY TIPS

Published on: December 15, 2015 at: 16:48
1 comment

GIFT WRAPPING IDEAS

IMG_9637Gavetipset

Hjemmekontor er ekstra fint nå i førjulstiden ;-) Lunsjpausen tilbringes da i vindusposten, med gløgg og inspirerende julematmagasiner. I tillegg pakkes de siste julegavene som  sendes med posten i ettermiddag. Litt sent ute i år merker jeg…:-O

Uansett.., tenkte å dele et velduftende pakketips med dere i dag, sånn like før postens sendefrist går ut i morgen;)

IMG_9937Gavetipset

En venninnegave som snart er på vei til Østlandet. En søt keramikkopp  med gullhank, maken til min ;), fyllt med hjemmelagde karameller og biscotti.

Pakketips! Pappesken jeg sender gaven i fyller jeg med kanelstenger, gran, stjerneanis og nellikspiker, for da dufter det deilig jul når gaven åpnes.

Dette er noe min kjære svigermor sendte til oss hvert år når vi bodde i Oslo, og som jeg har gjort siden. Det var alltid så koselig å åpne disse førjulseskene fra henne. I tillegg til hjemmebakst og julekort, fikk vi julestemning som bonus når esken ble åpnet. ;-)

IMG_9940Gavetips

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre noe ekstra ut av gaveinnpakkingen ;)

IMG_9593Gavetipset// Images: Therese Knutsen //

Et lite gavetips til: Surr litt mose eller grankvister rundt en svibel i knopp, fest mosen med tynn metalltråd og pynt gjerne med et fint bånd, en kongle eller lignende. Dette blir da en søt liten gave som fint kan sendes i posten i og med at sviblene ikke skal ha vann før de blomstrer.

Fin tirsdag til dere :-)

//Sending the last presents today, and why not put som Christmas spices in the box before you send it. Smells so good when your friends and family opens the Box //

Therese

Share

Comments (1)

  1. Anonymous

    Hei Therese,
    Jeg merker at jeg savner jul! :-) Hvor kjøpte du koppen med bilde av stående lam på? Den var fin :-)
    Hilsen
    Maria

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.